Pikkukarhun luontokerho

"Lapsemme 4v ja 6v pitivät kerhosta todella paljon. Ensimmäinen harrastus, minne nuorimmainenkin meni aina mielellään ja ilman protestia. Kerho oli sopivan mittainen vanhempien näkökulmasta."


"Ilmapiiri on rento, eikä tarvitse heti suorittaa mitään."


"Parasta varmaan pojastamme 5v oli omat leikkituokiot. Hän ei ehkä vielä jaksa aina täysin keskittyä asiaosuuteen. Myöhemmin saattaa kuitenkin niistäkin innoissaan kertoa. Vapaa oleminen on kuitenkin olennainen osa kerhoa ja siellä viihtymistä."

"Molemmat tyttäremme pitivät nokkoslettujen tekemisestä ja syömisestä. Vanhempi tytöistä muisteli myös viime syksyä ja silloinkin ruuan tekeminen on ollut kerhon kohokohtia."

"Lapset selvästi viihtyvät seurassasi ja sinulle on voinut hyvillä ja turvallisin mielin jättää lapset."

"Tänään viimeksi viisi vuotiaamme mainitsi kuinka trangialla lämmititte mehua."

Muita palautteita

"Rastien sisällöt olivat lapsille mielekkäitä ja niihin oli helppo lähteä mukaan, retki sisälsi valtavasti ihania kokemuksia ja elämyksiä esim luonon läsnäolo, nuotio ja eväät. Retken ohjaajat olivat täysillä mukana, mikä innosti lapsia myös toimimaan."

Erityisentuentarpeen lasten päiväkotiryhmän metsäpäivä Lapakistossa marraskuu 2019


"Marica piti ensikodin yhteisölle ihanan rentouttavan Metsämieli- hetken. Vauvaperheiden vanhemmille luonnossa hetken rauhoittuminen oli parasta "omaa aikaa", joka auttaa taas jaksamaan arkea. Jokainen pystyi osallistumaan harjoitteisiin niin syvällisesti kuin halusi tai vain nauttimaan luonnosta. Kiitos!"