Mikä on Metsämieli?

Metsämieli on menetelmä joka yhdistää luonnon hyvinvointivaikutuksia mielentaitoharjoituksiin luonnossa. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, kehittävät tunnetaitoja ja vahvistavat toiveikkuutta silloinkin, kun arkeen kuuluu haasteita. Metsämieli-menetelmän taustana ovat tutkitut valmennusmenetelmät, kuten vahvuuksien psykologia, mindfulness ja lifecoaching. 

 Ricasluonto järjestää kahden tunnin mittaisia Metsämieli-iltoja, joissa harjoitellaan mielen taitoja ja arkeen sopivia luonnossa tehtäviä helppoja läsnäoloharjoituksia. Metsämieli-illat sopivat kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat antaa hetken aikaa itselleen. Iltoja järjestetään Etelä- Suomen luontokohteissa mm. Sipoonkorven ja Nuuksion kansallispuistojen alueella.

Tulossa olevien Metsämieli-iltojen ajankohdat löydät Ricasluonnon Facebookista

Metsämieli yrityksille

Metsämieli-tapahtumat sopivat hyvin myös yrityksille ja yhdistyksille, esimerkiksi virkistyspäivän ohjelmaksi. Rauhoittuminen luonnossa on hyvää vastapainoa hektiselle työelämälle. Luonnossa yhdessä vietetyllä hetkellä on positiivisia vaikutuksia työyhteisöön. Kysy lisää sähköpostitse! 

Lisää Metsämieli -menetelmästä löydät osoitteessa metsamieli.fi