Tunnelmallinen kynttilälyhdyin merkitty Tonttupolkutapahtuma

Voidaan järjestää erikseen sovitussa paikassa, esimerkiksi päiväkodin pihapiirissä tai yhdistyksen tai seuran toiminta-alueen lähimetsässä. Tonttupolut voidaan toteuttaa osallistujamäärästä riippuen 2-3 tunnin mittaisina, niin että osallistujat saapuvat itselleen sopivaan aikaan, kuitenkin vähintään tuntia ennen kuin tapahtuma päättyy, jotta kaikki ehtivät kulkea tonttupolun rauhassa.

Teemaksi valitaan joku alla olevista vaihtoehdoista:

1. Jouluperinteet.

Perinteiset arvot sekä erityisesti yhdessä tekeminen ilolla on ollut Tonttu Kiitollisen, Tonttu Iloisen, Tonttu Ystävällisen, Tonttu Arvoituksellisen ja Tonttu Valoisan mielessä, kun he ovat suunnitelleet rastit tälle lyhdyillä valaistulle tonttupolulle.

2. Tonttu Kiitollinen tarvitsee apua salaperäisesti katoavien kynttilöiden arvoituksen selvittämisessä.

Arvoitus ratkeaa erilaisten tehtävien avulla, joita on kynttilöin merkityn polun varrella. Tehtävät onnistuvat koko perheen voimin kun mukana on ripaus iloista mieltä, taskulamppu, hieman kekseliäisyyttä sekä seikkailumieltä. Tonttu Kiitollisella on mukana myös hänen ystävänsä Tonttu Arvoituksellinen, jolla saattaa olla sisäpiiritietoa liittyen kynttilöiden katoamiseen! Tervetuloa mukaan selvittämään arvoitusta!

3. Tumppuja löytyy metsästä, kenenkähän ne ovat?

Tämä tonttupolun tarina perustuu ukrainalaiseen kansansatuun, joka kertoo mm. eläinten vieraanvaraisuudesta ja ystävällisyydestä.

Ohjelman hinta on 530 € (sis. alv 24% 102,58 €).

Vinkki! Tonttupolun päätteeksi voitte tarjota osallistujille piparia ja glögiä tai Ricasluonto voi järjestää tarjoilun lisämaksusta.