Työhyvinvoinnin tueksi

Ricasluonto tarjoaa yrityksille erilaisia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä vuodenajasta riippumatta. Toimimme pääasiassa Etelä- Suomen luontokohteissa mm. Sipoonkorven ja Nuuksion kansallispuistojen alueilla. Alla esimerkkejä ja muokattavissa olevia ohjelmapakettejamme, kysy tarjous juuri sinun yrityksellesi!

Patikointiretki ihastellen luonnon ihmeitä!

Muutaman tunnin patikointiretki luonnon rauhassa, Sipoonkorven kansallispuiston perinne maisemassa, onnistuu jokaisena vuodenaikana.

 Metsämieli maistiaisia tarjoillaan matkanvarrella eli tehdään muutamia rauhoittavia läsnäoloharjoituksia. Nautitaan nokipannukahvit ja Yrttimummon yrttijuomaa täytettyjen sämpylöiden kera sekä paistetaan  Marican maukasta tikkupullaa tai herkutellaan Loviisalaisen Hardomin leipomon tuoreita korvapuusteja.

Hinta 480€ + alv 24% 

Ryhmän koko max 10 hlö.

Kokkaillaan yhdessä nuotiolla!

Nuotioruokailu Sipoonkorven kansallispuistossa on mahdollista toteuttaa siten, että ateria valmistetaan ohjatusti yhdessä. Enon reseptillä tehdään maukasta  lohikeittoa ja  jokainen saa paistaa  nuotion hiilloksessa ohrarieskaa joka vie kielen mennessään!  Jälkiruuaksi heitellään lettuja ja pidetäänlettukestit!

Hinta 570€ + alv 24% 

Ryhmän koko max 6 hlö.

Metsämieli-tapahtuma

Metsämieli-menetelmän taustana ovat tutkitut valmennusmenetelmät, kuten vahvuuksien psykologia, mindfulness ja lifecoaching. Opimme mielen taitoja sekä luonnossa tehtäviä helppoja läsnäoloharjoituksia samalla  kun patikoimme muutaman kilometrin matkan.

Lue lisää Metsämieli-menetelmästä täältä.

Kokoa oma pakettisi

Voit myös koota oman Ricastuttava virkistyspäivä-kokonaisuuden, johon voi kuulua esimerkiksi frisbeegolfia, patikointiretki, nuotioruokailua, sauvakävelyä tai lumitilanteen salliessa upea lumikenkäretki. Ricasluonto tekee yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, joten päivään voi myös lisätä SUP-lautailua tai intiaanikanoottiretken.

Hinta määräytyy keston, aktiviteettien sekä ryhmän koon perusteella.

Kokemuksia

”Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi, kivaa että oli paikallisia herkkuja mukana. Yleiset järjestelyt
olivat onnistuneet eli paikka oli rauhallinen ja luonnonläheinen, mutta kuitenkin helppojen kulkuyhteyksien
varrella. Hienosti hoidettiin myös liikuntarajoitteisen osallistujan reissun onnistuminen! Ohjelmaa oli juuri
sopivasti, eli onneksi ei liikaa. Ehdottomasti suosittelen Ricasluontoa vastaaviin tapahtumiin. Kaiken
kaikkiaan yksi parhaimmista virkistyspäivistä.”

Työyhteisön virkistyspäivä tammikuu 2021